Pirelli Scorpion Verde

Защо да предпочетем летни гуми Pirelli Scorpion Verde?

0
(0)

Лятото вече е факт, а температурите навън постепенно се увеличават, което предполага нужда от смяна на зимните с летни гуми. Моделите Pirelli Scorpion Verde могат да бъдат много подходящи решения и по-долу ще разберем защо.

Автомобилните гуми Pirelli Scorpion Verde добри ли са?

Направете колата си по-безшумна, устойчива на пътя и с кратък спирачен път. Новите модели летни гуми Pirelli Scorpion Verde са вашето решение. Произведени са от чисти елементи, които са щадящи природата при производството им и са напълно Green Performance. Уникалната структура на ламелите върху протектора осигурява нужното ниско съпротивление при търкаляне, което генерира и по-малко шум при движение.

Pirelli Scorpion Verde са предназначени предимно за леките автомобили и мощните SUV превозни средства. Едно от основните им предимства е носещата система Run Flat, представляваща допълнителна армировка на страничния борд, което увеличава здравината му и прави превозното средство по-устойчиво в завоите. Подобна система ще предотврати рязкото изпадане на автомобила от пътя при спукване.

Какви са предимствата от употребата им?

Летните гуми Пирели Скорпион Верде са снабдени с куп иновативни технологии, позволяващи сигурно и безпроблемно пътуване, дори и в най-големите горещини на лятото. Сред основните им предимства са:

  • отличните ходови показатели – тези продукти демонстрират отлични спирачни характеристики при различни метеорологични условия. Поддържат много добра траектория на движение при високи скорости и прецизност в управлението, дори и при вземането на трудни завои на сух асфалт;
  • постоянно поддържане на достатъчно голяма контактна площ с пътя – точно изчисленият каркас позволява на летните гуми Pirelli Scorpion Verde да останат в контакт с асфалта, което намалява износването на протектора и увеличава дълготрайността му;
  • признаци на активен характер – със своите вълнообразни ламели и широки, преминаващи по цялото колело, канали Pirelli Scorpion Verde ефективно отвеждат водата в страни, така че да се запази голямата контактна площ с пътя и стабилността на управлението.

Защо Pirelli Scorpion Verde са екологични?

Както споменахме, тези колела са изработени от каучук, в който не са използвани вредни за природата вещества. При изготвянето на сместа има отказ от масла и всякакви петролни продукти. Това не означава, че каучукът е по-некачествен от останалите подобни продукти. Напротив, той е достатъчно еластичен и гъвкава в жегите, за да осигури нужната стабилност на превозното средство и неговото управление. Устойчив е на износване и предоставя отлични екологични характеристики.

Как да определите точните размери?

Това е най-важното при избора на Pirelli Scorpion Verde, тъй като дори и минималното несъответствие може да се окаже проблем при монтажа върху джантите и дори за цялостното представяне на колата на пътя. Подобна информация ще откриете в документацията на превозното средство. Наличието на размери е голямо и се определя спрямо вида на МПС. За всеки модел автомобил, производителят препоръчва определени размери на гумите, така че е препоръчителна консултацията с нужните документи.

Размерите са щамповани върху страничния борд и изглеждат във вид на 205/55R16. Първата цифрова стойност ви показва широчината на протектора, а втората – процентът на височината спрямо ширината. R означава радиална структура, а 16 – това е диаметърът в инчове.

Откъде да купим качествени оригинални продукти?

Препоръките на експертите са да избираме само специализираните онлайн магазини. В подобен обект клиентът получава експертно обслужване, налични филтри за бърз избор, достъпни цени и пълно съдействие при нужда от смяна или връщане, при възползване от гаранционно обслужване и т.н.

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация