калъф

Защо да изберем калъф за телефон със собствен дизайн?

0
(0)

В днешно време пазарът за мобилни устройства и аксесоари е пренаситен от предложения на различни производители. Те се стремят да дадат най-доброто от себе си в разработването на уникален продукт, който надминава всички останали. 

Има потребители, които обичат да притежават аксесоари, чийто дизайн е универсален или е модерен. Други целят чрез вещите си да изразяват своята индивидуалност пред обществото. Сред производителите на калъфи за мобилни телефони има такива, които предоставят персонализирани модели, споделят от онлайн магазин etuo.bg.

персонализирани калъфи

Какво представляват персонализираните калъфи за телефони?

Персонализираните калъфи се различават от останалите с това, че техният дизайн се изработва от купувача, а не от търговеца. С този уникален аксесоар може да изразите себе си, като вмъкнете снимки, текст или някакво символично послание. Независимо че целта му е да бъде персонален, основните функции на калъфа се запазват – той предпазва устройството ви от механични и козметични повреди, вследствие на удар, натиск или одраскване. 

Как да създадем кейс по свой дизайн?

За създаването на персонализиран предпазен кейс, не е необходимо да притежавате специална програма на компютъра или професионално приложение на смартфона си. В онлайн магазините, предлагащи защита за различни модели телефони, ще откриете инструмент, чрез който лесно и бързо да създадете дизайн за своя калъф по собствен вкус и стил.

Когато пристъпите към покупка на кейс с индивидуален дизайн, трябва да преминете през следните етапи:

  1. Изберете модела на своето устройство като първа стъпка от създаването на уникален кейс.
  2. В инструмента добавете изображението или няколко такива под формата на колаж по ваш избор.
  3. Може да добавите символи, текст или графика.
  4. Следва изработка – отпечатване, което е работа на производителя. Залагайки на опитен търговец, вие ще получите първокласно отпечатване, което не подлежи на абразия и захабяване.

За кого са подходящи? 

Персонализираните кейсове са подходящи за всеки, който иска да се отличи сред останалите и чрез вещите си да изразява своя прочит, стил и вкусови предпочитания. Можете да използвате любимите си цветове като фон или снимка с текст, чрез които да предоставите на своята вещ разпознаваемост. Те могат да служат отлично като оригинален подарък, с който да зарадвате ваш близък човек.

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация