гаражна врата

Как да направим правилен избор на гаражна врата за своя дом

0
(0)

Не купуваме гаражна врата всеки ден. Но дойде ли моментът да го направим, започваме да размишляваме надълго и нашироко каква да изберем. Запознаваме се с отделните видове и преценяваме на кой продукт да заложим според финансовите ни възможности и изискванията, свързани с качеството, сигурността и дизайна на ламелите. Пазарът предлага решения в ниския и високия ценови диапазон, т.е. евтини и по-скъпи опции, сред които има и доста луксозни, разказват от G-fenster.

Гаражни врати от Джи Ес Джи

Какви видове гаражни врати има 

За да е домът ни защитена крепост трябва да инвестираме в надеждни решения на водещи производители. Така ще си осигурим спокойствие и удобства, които имат пряко отношение към пълноценното ни ежедневие. Покупката на гаражна врата също се нарежда сред важните вложения, като нея можем да я открием в следните няколко разновидности: 

  • ролетна за нея е характерно, че се навива посредством профил с тръбна форма, а конструкцията ѝ е стабилна и практична. Освен това е и финансово достъпна, което я прави предпочитана от много хора; 
  • таванна нископрофилна от самото наименование на този вид гаражна врата се подразбира, че отварянето ѝ се случва от тавана. За разлика от секционната, тя е изработена от по-тънки профилни елементи, а това респективно понижава и изолацията. Чудесен избор за купувачи с ограничен бюджет; 
  • секционна този вид преграда за гаражи попадат във високия клас продукти, защото е масивна, осигурява шумоизолация и топлоизолация, както и уплътнява много добре. Ако разполагате с достатъчно средства заложете именно на този продукт. 

Преди да платим за нова двукрилна или еднокрилна гаражна врата, трябва да знаем на какво да обърнем внимание, за да е изборът ни точен. Специалистите съветват да изберете ролетките, ако търсите икономично решение, защото именно те са и най-евтините. Таванните и секционните пък са подходящи за хора с по-големи възможности, като водещи точки при селекция са приложението (за дома или за бизнеса), търсени удобства, ниво на сигурност, предпочитания откъм дизайн и др. 

Възможно ли е да ги поръчаме с автоматизация

Гаражните врати с дистанционно също попадат в графата “търсен продукт”. Те са олицетворение на удобството и всеки собственик на гараж и модерен автомобил е добре да се насочи именно към тях. Автоматичният им принцип на работа се определя като страхотен лукс, който ще превърне обикновените ежедневни задачи в приятно занимание. Купете модел с вграден мотор, защото това ще ви излезе доста по-евтино, отколкото да го инсталирате впоследствие. 

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация