бягаща пътека

Упражнения на бягаща пътека

0
(0)

Ходенето е чудесен начин да поддържате форма и здраве, но може да е трудно да получите препоръчителното време. В крайна сметка имате работа или други ангажименти, които изяждат деня ви.

В тази статия ще разгледаме ползите от бягаща пътека, която може да помогне за намаляване на риска от сърдечен удар с до 70%. Може да послужи и като отлично решение за тези, които искат да бягат, но не могат поради фактори на околната среда или за тези, които имат нараняване, което им пречи да бягат.

Бягащата пътека е като всяка друга част от домашното фитнес оборудване, тъй като трябва да се използва редовно, за да видите резултати. Ключът е да намерите подходящия за вашето ниво и нужди; независимо дали търсите нещо просто и с ниско въздействие или високоскоростно и

Пандемията от сърдечни заболявания е основен проблем за света, като приблизително един милион души умират всяка година. Честотата на сърдечните заболявания се е увеличила със 76% през последните 10 години. Пандемията все още е нерешен проблем, който може да причини значителни щети както на обществото, така и на семейния живот.

Пътека за бягане е чудесен начин за намаляване на риска от сърдечен удар за хора, които са изложени на риск. Машината може да се използва у дома или във фитнес зала, в зависимост от вашите предпочитания и може да бъде съобразена с индивидуалните нужди или нуждите от специфични спортни дейности.

Упражнението е един от най-добрите начини да намалите риска от сърдечен удар. Бягащата пътека е чудесен вариант, тъй като предоставя повече стъпки, които да предприемете, за да тренирате. Всичко, от което се нуждаете, е малко пространство и малко време и един от безбройните модели пътеки за бягане.

Скоростта на ходене или бягане може да бъде персонализирана на повечето бягащи пътеки, така че можете да работите със собствено темпо и интензивност. Може да искате да увеличите скоростта след известно време, така че да поддържате сърдечната си честота за по-дълго време.

Четете още: 10 причини, поради които тренировките на открито са по-добри от тренировката във фитнес

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация