кафемашини

Кои са най-добрите кафемашини

0
(0)

Сутрешен аромат на кафе и бодро утро, за което всеки мечтае… Денят е пред нас, а ние сме заредени с нови сили и сме преизпълнени с ентусиазъм, за да посрещнем новите предизвикателства, които животът ни е подготвил. За пореден път се убеждаваме, че малките неща са най-стойностни, като чаша горещо експресо рано сутрин или завладяващо сетивата капучино в неделя следобед. 

Как да изберем кафемашина

Критериите за избор са няколко, като мощност, налягане, обем на резервоара и др. Цената също трябва да бъде заложена като водещ показател. В допълнение, имаме възможност да купим машината от някой онлайн магазин, което ще ни спести време, а и ще можем да разгледаме на спокойствие максимален брой артикули. Това ще ни помогне да стесним кръга и да не се колебаем твърде много в избора си, съветват от Ардес. 

Кои модели са най-добрите

Изборът на уред за приготвяне на ароматно не никак труден. Преди да направим покупка, е нужно да решим каква точно кафемашина искаме да притежаваме – която мели сама кафето или която работи с вече смляно, с по-голяма или по-малка мощност, ръчна или автоматична и т.н. Ето кои са най-добрите решения според ИТ магазин Ardes.bg:

Ако търсите луксозно усещане дори и докато приготвяте кафето си, техника от класата на автоматите за кафе е решението, на което си струва да заложите. Те са мощни, имат голям капацитет на резервоара, както и разполагат с редица функции, допринасящи за приготвянето на ароматно кафе. Марки като Philips предлагат модели кафемашини с няколко нива на мелене на зърната, със специална система за мляко и с място за две чаши, което определя уреда като практичен. Стилният дизайн на машината също е изключителен, а това е в плюс за интериора;

Krups кафемашините са също топ избор сред потребителите, най-вече заради бюджетната им цена, която е в порядъка на стотина лева. Те имат компактни размери, подходящи са за всякакви кухни и имат икономичен режим на работа. Работят с Dolce Gusto кафе на капсули, като вкусът му е комплимент за привържениците на бариста преживяванията;

Стандартните кафемашини с една работна позиция и ръчно управление са също много популярни, като тук виждаме едно добро съотношение между цена и качество.

кафемашини

Наличието на кафемашина в дома ни може да превърне сивото ежедневие в радостно и усмихнато, което означава, че си струва да инвестираме в подобен уред. Той ще е на наше разположение 24/7, а когато имаме нужда от поредната доза кофеин, няма да ни се налага да ходим до близкото кафене или кафеавтомат. Колко удобно, нали? 

Може да ви хареса още: 7 лесни съвета за екологично почистването на дома

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация