вибратор

Вибратор – цена, качество или функции: Как да направите добър избор?

0
(0)

Изборът на секс играчки действително може да бъде объркващ, ако не знаете на какво да обърнете внимание. Има някои въпроси, на които трябва да си отговорите, преди да преминете към  дългоочакваната покупка.

Да видим: вибратор – цена, качество или функции, кое в крайна сметка е важно? Дамите често правят избор въз основа на външния вид, но той далеч не е от първостепенно значение, когато говорим за секс играчки. Има някои фактори, които понякога могат да бъдат определящи като бюджет, безопасност, опит. За да е правилен изборът ви обаче, вибраторът преди всичко трябва да задоволява нуждите, желанията и фантазиите ви.

Каква стимулация харесвате?

Това е първият въпрос, на който трябва да си отговорите. Ако харесвате преди всичко стимулация на вулвата, стандартният вибратор няма да ви направи толкова щастливи. В такъв случай се нуждаете от рабит вибратор с безконтактен клиторстимулатор, масажор, мини булет вибратор, а защо не и от вибро яйце.

В случай че директното докосване на клитора не ви е приятно, се насочете към класически вибратор. Има изключително богат избор на този вид секс играчки като материал, форма, цвят и функции. Многото възможности ви позволяват да отключите целия си потенциал и да развихрите въображението си, така че да изживеете незабравими моменти.

Кое е по-важно при избора на вибратор цена, визия или функции?

Цената не е определящ фактор при избора на вибратор, защото има модели, които са едновременно и качествени, и достъпни. Не забравяйте обаче, че купувате секс играчка за дълъг период от време. Този тип секс артикули са изключително издръжливи и скоро няма да ви се наложи да купувате нов, освен ако не искате да включите още някой в сексуалното си приключение.

Класическите вибратори са и с по-ниска цена. Те са идеални, ако това ще е първата ви покупка. Можете да ги използвате за различна стимулация, така че да откриете най-горещите си зони. Подходящи са както за самостоятелни забавления, така и за игра с партньора. Освен това, се почистват лесно и не се нуждаят от специална поддръжка.

Външният вид на вибратора не е за пренебрегване, но като цяло всички изглеждат страхотно. Просто трябва да решите дали искате да е метален, силиконов или пластмасов. За предпочитане е висококачественият силикон, който е най-доброто съотношение между качество и цена за вибратор.

Освен това, има вибратори с форма на червило, мултифункционални вибратори тип зайче, реалистично вибриращо дилдо от кибер кожа, вибратор за двойки.

А ако искате да изживеете нещо, отвъд всичко, което сте изпитвали, си поръчайте вибриращо бельо с безжично дистанционно Pantyrebel танга бикини. 12 мощни вибрации ще се погрижат за върховното ви удоволствие по начин, който ще ви остави буквално без дъх. Подобна наслада няма как да изживеете с която и да е друга секс играчка, а дори и с вашия партньор. Разбира се, можете да дадете контрола над тази възбуждаща игра в ръцете на половинката и да се потопите в неочаквана наслада и за двамата.

Вибратор – цена, качество или функции? Можете да имате всичко, което пожелаете и то на напълно достъпна цена. Възможностите наистина са безкрайни, просто последвайте гласа на сърцето.

Може да ви хареса още: Защо да изберете маркови парфюми?

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация