секс-играчки

Как секс играчките подобряват семейния живот?

0
(0)

Много често секс играчките се приемат като уреди за мастурбация. Това далеч не е вярно, защото използването им от двойки може съществено да подобри техните сексуални взаимоотношения. Включването на секс играчка е забавен начин за добавяне на пикантност във връзката, като същевременно се засилва интимността на двойката.

Защо да се използват секс играчки?

Ползите от използването на секс играчки са многобройни. Сред тях са:

  • поддържане на тазовите мускулите в тонус;
  • поддържане на либидото на върхово ниво;
  • правене на страхотен секс, с нови усещания и повишена наслада;
  • внасяне на голяма доза разнообразие в играта;
  • подобряване на здравето;
  • подмладяване на външния вид като цяло;
  • подобряване на настроението ви.

Накратко: решаване на проблеми в секса, без табута и предразсъдъци

Използването на секс играчка може да ви накара да се чувствате чудесно, както и да насърчи кръвообращението ви, от което пряко зависи както стабилната ерекция, така и по-сладострастното достигане до оргазъм. Играчките за секс могат също така да повишат тонуса и еластичността на вагиналните стени, да стимулират отделянето на вагинални секрети, които обикновено намаляват с напредването на възрастта, в резултат на влошено здраве или поради странични ефекти от прием на лекарства.

Много двойки не могат да правят пълноценен секс поради физически или емоционални проблеми. В такива случаи използването на секс играчка може реално да помогне. Това е чудесен начин да откриете как да се насладите на секса по нов начин, да разгадаете своите ерогенни зони, за които не сте подозирали преди това, да откриете и други начини за достигане до оргазъм.

Партньорът ми не е запален по идеята – какво да правя?

Ако вашият партньор не одобрява използването на секс играчка по една или друга причина, спокойно можете да я използвате сами или да се опитате да го/я насърчите. Убедете партньора си, че използването на секс играчка не го замества, а подобрява това, което вече споделяте взаимно. Това може да увеличи доверието и близостта между вас и вашия партньор.

Помощ, когато сте на по-сериозна възраст

Секс уредите за забавление могат значително да помогнат тогава, когато сте на възраст и ръцете ви започват да се уморяват по-бързо. Казано по друг начин – те не са предназначени само за млади хора. Интересът към секса не зависи от възрастта, а от общото здравословно състояние на двойката. Играчките за секс ще стимулират желанието ви, без непременно да целите оргазъм, но е доказано, че именно с тяхна помощ оргазмът няма да бъде нещо необичайно, дори когато сте на „пенсионерски“ години.

Научете още за: 10 навика, които ни спестяват време

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Следваща публикация